Navigatie

Privacystatement

Privacybeleid “Jouwkadootje.nl".
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 3 juni 2018, conform de Algemene VG.

“Jouwkadootje.nl” respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die verschaft wordt, vertrouwelijk wordt behandeld.

Op deze pagina laat ik je weten welke gegevens ik verzamel als je mijn website gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik hiermee jouw gebruikservaring kan verbeteren.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van “Jouwkadootje.nl”. Je dient je ervan bewust te zijn dat “Jouwkadootje.nl” niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van mijn website geef je aan het privacy beleid te accepteren.

Gebruik van mijn webwinkel
Wanneer je gebruik maakt van mijn webwinkel vraag ik je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de bestelling(en) uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op de eigen beveiligde server van “Jouwkadootje.nl" of die van een derde partij. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik. Ik bewaar en gebruik uitsluitend persoonsgegevens die door jouzelf aan mij zijn verstrekt.

De gegevens van orders worden 7 jaar bewaard conform de wettelijke regeling (belastingaangifte).

Het gaat dan om de navolgende gegevens:

  • Naam, Adres, Woonplaats (de zogenaamde NAW-gegevens)
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • Email-adres
  • Betalingsgegevens

Communicatie
Wanneer je een e-mail of een ander bericht – bijvoorbeeld het contactformulier - naar mij verzendt, worden de gegevens die je mij toestuurt zo lang bewaard als naar de aard van het formulier of de inhoud van de e-mail nodig is voor een volledige beantwoording c.q. afhandeling daarvan. Soms vraag ik je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden.

Cookies
Mijn website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Mijn website maakt gebruik van sessie-cookies en permanente cookies. Voor uitgebreidere uitleg verwijs ik naar mijn cookiestatement (zie onderstaand linkje).

https://static.mijnwebwinkel.nl/winkel/jouwkadootje/files/nl_nl_2_Cookiestatement.pdf?t=1462619815

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op mijn en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.

Doeleinden
Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij ik van tevoren jouw toestemming hiervoor heb verkregen.

Derden

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van mijn verwerker 'Mijnwebwinkel'. 'Mijnwebwinkel' zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van mijn website kan ik persoonsgegevens aan de autoriteiten overhandigen.

Wijzigingen in de privacyverklaring
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op mijn site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site of nieuwe ontwikkelingen, kunnen voor mij aanleiding zijn tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Ik bied alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan mij is verstrekt.

Autoriteit persoonsgegevens.

Als bezoeker van mijn website heb je het recht om - online- een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen

Als je vragen hebt over dit privacybeleid, of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van jouw persoonsgegevens) kun je hierover contact met mij opnemen:

“Jouwkadootje.nl”
Trekweg naar Onderdendam 3, 9951 TE Winsum
06-13444758
Info@jouwkadootje.nl

 

 

Gastenboek

  • 24-11-2017 - Superleuke kussens gekocht helemaal verliefd erop. Heel snelle verzending op...  lees meer
  • 02-10-2017 - Ben benieuwd naar de leuke presentjes die ik in mijn...  lees meer
  • 01-10-2017 - Ziet er super leuk uit! Succes 🍀😘 lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2019 Jouwkadootje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Om je zo goed mogelijk te laten winkelen maakt jouwkadootje.nl gebruik van cookies Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan mijn site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kan ik zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Ik kan de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van mijn bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je mij toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om mijn Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om mijn content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.